CAFETARIA SJORS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Sjors. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:53 Was heerlijk! Dankjewel
30 nov 2022 om 23:01 Eeten was niet echt warm kwam half koud aan frietjes koud kip was telang gebakken niet lekker geen servetten bestek en mayo veelste duur. Niet voor herhaling slechte salades. Heel rommelig
29 nov 2022 om 22:09 Om 17:00 bestelling gedaan voor 19:30. Kwam niks. Gebeld en kreeg een vrouw die alleen maar door de telefoon riep dat ik thuisbezorgd moest bellen! Uiteindelijk 20:15 eten.
1 okt 2022 om 18:28 Prima
24 sep 2022 om 20:27 Ik heb vandaag twee keer betaald voor de zelfde bestelling gr martin
22 sep 2022 om 23:48 Bijna een uur te laat bezorgd. De kinderen lagen inmiddels op bed, dus we hebben de patat bij de buren gedoneerd. Dit is eerder gebeurd de laatste tijd. We waren vaste klant, maar dit is de druppel. Wij bestellen vanaf nu ergens anders.
25 aug 2022 om 22:50 De kip was veel te lang doorgebakken in het vet en was een droge vieze hap. De rest was oke.
20 aug 2022 om 22:51 Als altijd, heerlijk.
19 aug 2022 om 20:44 Kwam door de Vuelta. Alles was afgezet.
3 aug 2022 om 11:03 Het eten kwam ruim een half uur te laat. Daarnaast kreeg ik iets anders dan wat ik had besteld. Heel teleurstellend.
30 jul 2022 om 21:23 Lekkere frietjes & frikadellen voor de tiener en voor mij een heerlijke groenten wok! Super dat die combi van één zaak te bestellen is. Vriendelijke bezorger, alles was netjes en op tijd. Én geen overbodig plastic
18 jul 2022 om 19:43 Lekker eten, bezorging iets vertaagd.